bielun0790 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzieki za rade napewno zanim zdecyduje przejeda sie na wszestkich trzech zanim podejme decyzje. Jescze raz dzieki bardzo. A jeszcze tak sie zapytam jak wyglada cenowo z czescismi takimi najczesciej wymienianymi wiecie klocki tarcze itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 na allegro nie łąska poszukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielun0790 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie no pewnie ze tak ale chodzi mi co jeszcze czesto sie w niech wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Bielun - w każdym sprzęcie elementy eksploatacyjne wymienia się podobnie. Z tego co kojarzę Triumph (nie jestem pewien jak street triple) ma zalecane przeglądy co 10.000km a Suzuki co 6.000km. Mogę coś mylić, więc upewnij się co do tej informacji. Drobne różnice w cenach części czy spalaniu wg mnie są do pominięcia i nie warto tym się kierować przy wyborze sprzętu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi