Kamillek Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam wszystkich, nie znalazłem odpowiedniejszego podforum do mojego tematu więc chyba tu powinien się znaleźć... jesli nie to proszę o przesunięcię, a więc :) może jak ktos jest z okolić Bielsk Podlaskiego bądź Białegostoku i mógłby podzielić się wrażeniami opiniami i przedstawić swoje moto (preferuję intruza 800, virago 750, shadow 750, drag stara czy kawe 750) bym był bardzo wdzięczny, a jeszcze dobrze by było gdyby ktos podzielił się z info gdzie sa jakieś komisy w owych miejscowosciach gdzie można popatrzec "przymierzyc" itp bo dotychczas nigdzie nie znajduje tego ;/ sezon nagli a chce niedługo kupić lecz nadal jestem niezdecydowany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ale len jesteś, wystarczy wpisać na allegro miejscowość i co to http://motoryki.otomoto.pl/tab?page=1 kolo ma maruder, intruder, drag star. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillek Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 a ja na allegro szukałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi