organo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Oczywiście że zmieniono , bo bemowo się ogłosiło tydzień wcześniej więc szybko zrobili korekte by JAK ZWYkLE robić konkfikt z ogólnoposkim otwarciem sezonu.... A zaczynają mnie drażnić te spędy. Co rok jest gorzej i gorzej.Gdzie ten klimat sprzed kilku lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Narzekacie jak starzy komuniści :) Gdzie klimat? Tam gdzie są znajomi, dobra atmosfera , motocykle i słoneczna pogoda.Mnie za przeproszeniem je**e co tam bedzie jak itd. ważne ze zrobie fajna traske ze znajomymi, pogadam, miło spedze dzień i tyle.Zawsze to coś innego niż latanie w koło komina. A na poczatek sezonu taka przejazdzka bedzie w sam raz. Pozdr. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 http://cirrustravel.blogspot.com/2012/11/pielgrzymka-karawaningowa-2013.html rozumie ktoś coś z tego ????? co to ma byc otwarcie sezonu motocyklowego czy jakis zlot karawaningowców , znowu ktos cos mieszacoś mi sie wydaje ze to koniec otwarć sezonu motocyklowego w czestochowie , jak to ma tak wygladac to ja serdecznie dziekuje , nie jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Ramone Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie mam campera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 widzę większego zdecydowania nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gold wing Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://cirrustravel....ngowa-2013.html rozumie ktoś coś z tego ????? co to ma byc otwarcie sezonu motocyklowego czy jakis zlot karawaningowców , znowu ktos cos mieszacoś mi sie wydaje ze to koniec otwarć sezonu motocyklowego w czestochowie , jak to ma tak wygladac to ja serdecznie dziekuje , nie jadechcą dwie pieczenie upiec na jednym ogniu W tym roku po raz pierwszy otwarcie w Liecheniu - 28.04.13. http://www.knightriders.pl/to może być alternatywa dla Częstochowy Cytuj Niczego w życiu nie należy się bać,Należy to tylko zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi