Piotr G. Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Cześć w maju tego roku będę zdawał prawo jazdy AM czyli na motorower. Potrzebuje dobrego motoroweru do 6 tysięcy złoty. Na pewno nie może to być chiński czy też tajlandzki motorower ponieważ chce na nim przejechać najbliższe dwa lata, a potem przesiądę się na 125 :)Moje wymagania co do motoroweru są takie by dało się nim jeździć po lasach, więc wszystkie ścigacze odpadają. Myślałem nad Derbi sedną oraz Yamaha dt50, lecz z oponami ulicznymi lub z takim średnim bieżnikiem które występują w motocyklach szosowo-turystycznych. Mój tata nie pozwala mi na opony z dużym bieżnikiem ponieważ jest przy tym mniejsza przyjemność z jazdy po ulicy co sam rozumiem. Osoby które polecają jakieś 50-siątki mogą zaproponować coś w komentarzu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Nie wiem jak yamaha ale o ile mnie pamięć nie myli to derbi nie łapie się na AM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr G. Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Derbi sedna jest 50-siątka i łapie się w kat. AM. Mój kolega zdawał w lutym AM i normalnie może sobie jezdzić po ulicach czy też jak policja go kontrolowała to wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Derbi sedna jest 50-siątka i łapie się w kat. AM. Mój kolega zdawał w lutym AM i normalnie może sobie jezdzić po ulicach czy też jak policja go kontrolowała to wszystko było dobrze.To że coś jest 50tką nie od razu oznacza że na AM możesz na tym jeździć, trzeba by znać dokładnie moc i wagę. Ale może się łapie nie upieram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mmmoto Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jeżeli miałeś przypadek znajomego i kontroli to widocznie Derbi sedna łapie się jako Am. Co do samego wyboru to Yamaha dt50 też spełnia Twoje wymagania, przymierzałeś się do nich tak w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi