cimberlay Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 witam tak jak w temacie miałem problemy z bezpiecznikami tzn było zwarcie i zaczęło mi topić przewody ostatnim czasem wyciągnięciem cala wiązkę i wymieniłem nadpalone przewody wszystko działa jak należny oprócz kierunkowskazów tzn wczoraj nie działały dzisiaj podszedłem do moto przekręciłem zapłon włączyłem prawy kierunek i migał gdy przeżuciem na lewy nie było reakcji, proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jezeli dales sobie rade z wymiana czesci instalacji to nie wierze, ze nie poradzisz sobie z kierunkowskazami, pewnie tez jakies przewody nadal gdzies powoduja zwarcie, dobrze przejrzyj instalacje raz jeszcze, bo samo usuniecie skutkow nie rozwiazuje problemu, szukaj przyczyny dlaczego instalacja zaczela sie topic... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimberlay Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 jezeli dales sobie rade z wymiana czesci instalacji to nie wierze, ze nie poradzisz sobie z kierunkowskazami, pewnie tez jakies przewody nadal gdzies powoduja zwarcie, dobrze przejrzyj instalacje raz jeszcze, bo samo usuniecie skutkow nie rozwiazuje problemu, szukaj przyczyny dlaczego instalacja zaczela sie topic... problem topiacej sie instalacji rozwiazalem nie stanowilo to dla mnie wiekszego problemu wszystko jest dobrze podlaczone przewody sa cale tylko chodzi mi o te kierunki zapewnie cos ja niedopatrzylem bo wczesniej dzialaly pewnie jakas blachostka a bede musial wyciagac cala wiazke z tym to juz jest troche roboty myslalem ze moze ktos na szybko pomoze ale wiedze ze czeka mnie jeszcze chwila z moja elektronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sluchaj, jezeli piszesz ze wczoraj nie dzialaly a dzisiaj dzialaja to jak Ci pomozemy? Kazdy poda ewentualnie jedna z wersji czyli przelacznik przewody przerywacz zarowki.... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Miernik w dłoń i wykonaj najpierw pomiary.31 to masa49 plus 12V ze stacyjki49a to wyjście na przełącznik kierunkowskazów Zobacz gdzie ginie napięcie...lub masa. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cimberlay Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 problem rozwiazany troche zabawy z miernikiem i uszkodzenie znalezione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi