Kertul Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Otoz zakupilem Maraudera 850 i był przystosowany do poprzedniego właściciela. Nie pasuje mi w nim siedzenie, jest niewygodne i niepraktyczne. Nowe siedzenie do niego troche kosztuje, wiec postanowiłem że poszukam po giełdach i internecie. Jednak szczerze mowiac nie mam pojecia jakie siedzenia moga mi posluzyc jako zamiennik. Czy ktos posiada moze takie informacje i , jesli oczywiscie posiada rowniez taka informacje, gdzie moge takowe zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 (edytowane) czołemkorzystałem z pomocy mistrza od renowacji i modyfikacji siedzeń - Chrisa - tel 503-641-027 z Warszawyzadzwoń, pogadaj, może Ci coś zarekomenduje...widziałem kanapy zmienione/zrobione przez Chrisa - cuda na życzeniepozdro PS. nie mam żadnych udziałów z prac Chrisa, po prostu jestem fanem jego mistrzostwa :) Edytowane 15 Lutego 2013 przez Karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzi86 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Karo a czy Ten Chris przerabia też istniejące siedziska. Mam Suzuki GSF 600 i chciał bym siedzisko troszkę zmodyfikować. Myślałem nad kupnem nowego, ale może on by dał rade nadać mu bardziej agresywnego wyglądu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi