tmsa Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja planuję tam wypad w pierwszym tygodniu września jak będzie pogoda czyli sucho :-D Col de Sommeiller super sprawa zaczynasz wszystko z Bardonecchia jest tam fajne rodzinne B&B Robert, masz może jakieś namiary, czy linka na tą miejscówkę? Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja planuję tam wypad w pierwszym tygodniu września jak będzie pogoda czyli sucho :-D Robert, masz może jakieś namiary, czy linka na tą miejscówkę? Nie bardzo pamietam bylem tam z 10 lat temu jak nie wiecej, ale popytam chlopakow co jezdza co roku w tamte strony.Co do wrzesnia to z ta pogoda moze byc niezbyt kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie bardzo pamietam bylem tam z 10 lat temu jak nie wiecej, ale popytam chlopakow co jezdza co roku w tamte strony.Co do wrzesnia to z ta pogoda moze byc niezbyt kolorowo.dzieki, poszukam w necie, myślałem, ze byłeś góra rok-dwa temu :) Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) dzieki, poszukam w necie, myślałem, ze byłeś góra rok-dwa temu :) Powiem tak : hoteli, hotelikow, B&B, agroturystyki czy pol namiotowych tam nie brakuje i mysle ze nawet bez prenote zawsze miejscowke znajdziesz.Przypomnialem sobie: La locanda occitana Reino Jano, o ile nie pomylilem sie z innym miejscem.Jeszcze jedno mi wpadlo Rifiugo Scarfiotti Edytowane 15 Marca 2013 przez robert73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmsa Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No, wielkie dzięki za namaiary i info :) Cytuj DUCATI nie są takie złe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi