ACS Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Szukam pianki do budowy kanapy,takiej w której można wycinać kształt,jak to się fachowo nazywa.Bo to co znalazłem to zwykła gąbka tapicerska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Są różne gęstości i to co masz w kanapie motocykla chyba się nie różni od tej w kanapie z przed telewizora. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACS Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Jak by się nie różniło,to bym nie szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ile ci tego potszeba bo mam ale niewiem jak to sie nazywa ;/ Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACS Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 45x30 cm i minimum 5 cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ty ja mam raczej na 99% bo dawno nie bylem u siebie na wsi taki kwadrat 40na 40 w nastepny weekend bende zrobie foto i ci podesle bo moze mowimy o innym. Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACS Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Spoko,czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi