emirat Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witajcie, może ktoś z Was ma pomysł na to gdzie mógłbym kupić zestawy klamek wraz z pasującą dźwignią odprężnika? Buduję motocykl i chciałbym, żeby klamki i dźwignia były spójne i wyróżniały się. Niestety nie mogę nic takiego znaleźć - również na ebay'u (może pod złym hasłem szukam - "decompression"). Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wykonaj samemu, na wzór reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emirat Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Zdolności plastycznych tego typu nie mam - może ma ktoś do polecenia jakiś sprawdzony zakład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Nie mam jakiś zakładów, ja mam to praktycznie na miejscu. Klamkę dorobią wszędzie tam gdzie frezują lub wycinają np. woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi