skaleckidam Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 WitamChciałem się dowiedzieć jaki będzie najlepszy olej do mojej Yamahy SZR 660 rok produkcji to 1997, przebieg 26000km.To jest mój pierwszy motor. Zastanawiam się czy wymiana oleju w lagach też wchodzi w grę, jak tak to jaki i ile się go wlewa?Dodam, że jestem zielony w tych sprawach, więc jeśli pytam o banały to sorki :rolleyes:Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ciekawy i oryginalny kupiłeś motocykl,.....ale proszę 26kkm w moto z 1997r, wierzysz w to co piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skaleckidam Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Wiem, ze powinien mieć około 40000km ale tyle jest na liczniku i tyle pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi