Domiiniika Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Siemanko. Potrzebuję małej przysługi. Sprawa wygląda tak, że szukam jakiejś osoby... z motocyklem i garażem w Warszawie. Testowałam bieliznę termoaktywną Brubecka, a teraz artykuł trzeba opatrzeć zdjęciami. Niestety, moje moto jest 300 km ode mnie i zimuje sobie w domu rodzinnym. W studiu tego typu foty to lipa, a fotograf to profesjonalista, także długo pewnie by to nie zajęło. Oczywiście - miałabym dozgonny dług wdzięczności ;)Gdyby ktoś był w stanie pomóc, to proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na kiedy potrzebujesz? Mam moto i spory garaż. Gdyby coś... 604 584 324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi