Teksior Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No wiec przyszła kolej na ostatnią czesc ubioru na moją cebule a mianowicie buty. Niestety z kasą juz krucho. Na oku pojawiły mi sie buty RST Tractech. Czy uzytkował ktos ich i jak sie sprawują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Hej, buty tractech bardzo fajne. Trochę tego sprzedałem, zero reklamacji. Dość wygodne, dobre zabezpieczenie kostki i łydki. Obecnie stary model jest na wyprzedaży importera, można kupić 'po pieniądzach', tylko problem chyba będzie znaleźć odpowiedni rozmiar.Do miesiąca czasu będzie dostępny nowy model na 2013 tego buta, cena 'wyjściowa' będzie oscylowała w granicach 749zł.Jeśli byś chciał coś zobaczyć live, ew. pogadać o zakupie, podjedź do Mnie do sklepu. Masz niedaleko z tego co widzę ;)Info w 'stopce'. Pozdro, Kuba Cytuj Poszukujesz ubioru, części eksploatacyjnych?Zapraszam -> http://www.facebook.com/bimotohttp://moto.allegro....hp?us_id=681059 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Ale cena tu jest priorytetem jak już wspomniał na wstępie. Zresztą Irena też doradza tanie i chińskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinAlucard Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wiem YUBY ile przejeździłeś w ciuchach RST, ale osobiście mam 2 częściówkę oraz rękawice RST Tractech i powiem szczerze- naprawdę wporządku. Brat ma kompletny ubiór RST Tractech i jest zdecydowanie zadowolony. Rękawice nie barwią, wloty powietrza na rękach działają całkiem skutecznie latem, zimą przy -1 st. jest przyjemnie chłodno w rękę, buty zaś wygodne, przyjemnie się w nich jeździ, nie czuć, że są na nodze, skóra perforowana, więc noga się nie poci, kilkanaście razy w deszczu jeżdżone i nie przemakają szczególnie. Jeśli chodzi o ochronę to, buty SIDI (modelu sobie nie przypomnę) za 700 zł niczym właściwie nie odbiegały od butów Tractech. A 300 zł niewyjęte. :o Ja znowuż mam buty RST, ale starszy model, 4 rok w nich jeżdże i oprócz przetarcia w środku od wkładania na chybcika stopy (niedostateczne poluźnienie sznurowadeł skutkowało przecieraniem skóry przez stopę) jestem całkowicie zadowolony, wygodne, nie rozłażą się, cena była przystępna. Ogólnie, jeśli chodzi o jakość sprzętu z RST to do tej ceny (1750 za strój 2-częściowy z garbem, 450 zł za buty, bodaj 300 za rękawice) jest wysoka, Oczywiście, jeżeli ktoś śmiga w osprzęcie za 7 tysięcy to RST, np. Tractech to totalna kicha. :) Edytowane 23 Stycznia 2013 przez VinAlucard Cytuj "Generalnie rzecz biorąc, zdejmuję linkę tylko w niedzielę jak idę do kościoła..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi