Eliasz Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 tak też pomyślałem ale nie maja 3os z osobnymi łóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hofrat_2007 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Może jest możliwość dołożenia dostawki do pokoju dwu osobowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Może jest możliwość dołożenia dostawki do pokoju dwu osobowego??? Eliasz - kontaktowałeś się z nimi. Możesz pociągnąć temat? Dostawka załatwiłaby sprawę.Na wszelki wypadek zarezerewowałem sobie miejsce w hostelu od środy do piątku. Może spotkamy się w weekend w Wawie? Przegadalibyśmy trasę etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Panowie,napisałem do tego pensjonatu ale jeszcze nie mam odpowiedzi co z dostawka ale jak dla mnie to ze zdjęć slabo to wyglądaza to mam nowe mejsce www.penzionmlynpraha.cz/ maja dla nas pokoje 2 os. x 1 i 3 os. x 1 dla was cena za pobyt 3400 koron = 550 zł. dla was ( pobyt 01/05 do 03/05 ) w cenie jest śniadanie - jak damy radę wstać :biggrin: tylko potrzebuję szybkiej odpowiedzi od was bo muszę zrobić potwierdzenie rezerwacji. jak dla nas to zmiana nie ma wiekszego problemu. ps.dlamichala ja jestem za spotkaniem może niedziela wieczór ( browar ) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Dzięki za sprawdzenie tematu.Dla mnie ok. Hofrat, Tobie pasuje? Spotkajmy się w niedzielę.Może w Tawernie Korsarz gdzie koleżanka z forum organizuje wyświetlanie MotoGP http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/159637-jazda-na-krawedzi-w-tawernie-korsarz/page__st__20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hofrat_2007 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pewnie, że pasuje.Eliasz fajnie, że udało ci się znaleźć coś innego wielkie dzięki za załatwienie tematy.Jak omówicie trasę przy BROWARKU dajcie znać co i jak???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 no to robie rezerwacje na dwa pokoje od 01/05 do 03/05 w nowym miejscu jak dla mnie to tawerna jest idealna ( blisko domu ) :biggrin: Hofrat damy ci znać wieczorem w niedziele co ustaliliśmy pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) hejka, można się jeszcze dołączyć do wyprawy z wami :) jestem zainteresowany aby się z wami wybrać...jestem z Poznania i chętnie dojadę do was 1 Maja i ruszę dalej z wami.Czekam na jakąkolwiek odpowiedz co wy na to?pozdrawiam i szerokości w razie czego Bartek Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez bp7612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hej Bartek,ja nie widzę problemu i reszta ekipy pewnie też.znasz miejsce w pradze wiec do nich napisz maila i rezewuj sobie pokój ( termin 01 do 03/05 ) jesli nie uda ci się dokonać rezewacj i to zapytaj się czy jest możliwe zrobić dostawkę do pokoju 3 os. już zarezewowanego. tam jest szybki kontakt mailowy więdz dziś będziesz miał odpowiedz. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianGGG Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam, chcielibyśmy się dołączyć (ja i moja dziewczyna) - jeden motocykl turystyczny.Zarezerwowaliśmy już pokój dwuosobowy w tym hotelu co wy (podobno ostatni).Prześlijcie jakieś namiary na siebie. PozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hofrat_2007 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hej DamianNie ma problemu zapraszamy z tego co wiem spotykamy się w Nysie 30-04 a ruszamy dalej 01-05ale co do szczegółów związanych z noclegiem napisz do Eliasza.Pozdro Bartek co z tobą ???Udało ci się coś załatwić.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Siemasz Damian ,już was lubie :) szybka decyzja i jeszcze szybsze załatwienie sobie noclegu.mam nadzieje że dołaczycie do nas już w drodze do Nysy. Nocleg mamy zaklepany tu : http://nocleginysa.dobrynocleg.pl/ i zwiedzanie Nysy z przewodnikiem ( Hofrat ) a wieczorkiem mały grillek zapoznawczy z browarkiem :biggrin: ps.żona już się cieszy z towarzystwa :)poszło pw do ciebie pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam kolegów, z przykrością nic nie udało mi się załatwić :( kolega z pracy poleciał sobie w kulki delikatnie mówiąc i po krzyżował mi plany :(Jestem wściekły i zły...strasznie żałuje że nie dojadę do was, jakaś masakra...ale życzę wam udanego wypadu i ładnej pogody i oczywiście wszystkiego dobrego i szczęśliwego powrotu :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Hofratpodaj mi swój numer na pw. pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi