cycoh Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Może ktoś będzie chciał jako zimowy projekt do dłubania sobie w garażu: Jawka 50 Mustang, w stanie jak na zdjęciach, nie mam błotnika przedniego, silnik do przejrzenia, ściągałem cylinder i wał kręci się. Cena 150pln w razie pytań PW lub telefon 512 913 640do odbioru w okolicach Białobrzeg Radomskich Edytowane 12 Stycznia 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szkoda że tak daleko, moglibyśmy jakiś interes zrobić. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 daleko tzn ?:)zawsze mogę gdzieś podrzucić. czasem ruszam w trasę po PL, więc mogę podzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi