MarcMarc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak w temacie, jakoś ciężko jest mi to wytropić, niby Olek motocykle ma, ale to hurtownia jest, przynajmniej ten oddział w Warszawie. Jest jeszcze coś na Kijowskiej, ale na maile nie odpowiadają.. wie ktoś? Chodzi mi głównie o modele R-S2 lub S-R1, ogólnie na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Następnym razem w takich sprawach będę Ci PW pisał, bo Ty wiesz wszystko :D Dzięki za odpowiedź, wybieram się tam w takim razie. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez MarcMarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mi sie wydaje że oni mają XPD a nie TCX. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 No właśnie jak zajrzałem na ich stronę, to też tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Też u nich TCX mierzyłem. Nie wiem czy wszystkie modele mają, ale kilka mieli jak byłem. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Superowo. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIKERX Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Na Kijowskiej w Warszawie widizialm ze maja i w Motoszklarni w Markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 niby Olek motocykle ma, ale to hurtownia jest, przynajmniej ten oddział w WarszawieNa ul. Jutrzenki to dla cywilnych ludzi też sprzedają i co nie co do pomierzenia mają... Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi