Sokole_Oko Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam wszystkich Motocyklistów :).Nasza grupa motocyklowa NOWARUDABIKERS chce zainicjować coroczne msze inaugurujące nowy sezon motocyklowy w Sanktuarium Wambierzyckim w jednej z najpiękniejszych bazylik na Dolnym Śląsku. Jesteśmy już po rozmowach z proboszczem Wambierzyckiej bazyliki, który z wielkim entuzjazmem podszedł do pomysłu. Ustaliliśmy że msza w intencji wszystkich motocyklistów oraz poświęcenie maszyn odbędzie się w Niedzielę 28 Kwietnia 2013 roku o godzinie 12:00. Po mszy jest przewidziana parada ulicami Nowej Rudy zakończona w Kłodzku pod galerią handlową Twierdza Kłodzka. Zatem zapraszam wszystkich chętnych na to pierwsze w historii Wambierzyckiej bazyliki wydarzenie motocyklowe. Proszę wszystkich o powiadamianie o wydarzeniu naszej braci motocyklowej. Oczywiście msza jest przeznaczona dla wszystkich motocyklistów, nie tylko wrocławskich. Liczymy na tłumne przybycie i wielki warkot :). W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić 609748413- Irek.http://www.wambierzyce.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 O bojku! Toż to 5 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania (na pewno się stawię) Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajnie, że są inicjatywy różnych spotkań motocyklowych.... Tylko dlaczego od pewnego czasu obowiązkowym (a w pewnych przypadkach głównym) punktem PRAWIE każdego zlotu - rozpoczęcia - zakończenia itp. jest - "msza św." ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Jeżeli tylko czas pozwoli to się przyłączę do wydarzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajnie, że są inicjatywy różnych spotkań motocyklowych.... Tylko dlaczego od pewnego czasu obowiązkowym (a w pewnych przypadkach głównym) punktem PRAWIE każdego zlotu - rozpoczęcia - zakończenia itp. jest - "msza św." ? Dobry pomysł. Osobiście wolałbym np. zlot w centrum Wambierzyc( fajna okolica). Później koncert TSA, lub coś podobnego. Namiot z piwkiem i chyba tyle? Jak nie Wambierzyce, Wrocław, to Częstochowa. Później Smoleńsk i odjazd do domu.28 jest zlot koło Ozimka i wiem, że tam to będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Postaramy sie przybyc do Wambierzyc :) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fajnie, że są inicjatywy różnych spotkań motocyklowych.... Tylko dlaczego od pewnego czasu obowiązkowym (a w pewnych przypadkach głównym) punktem PRAWIE każdego zlotu - rozpoczęcia - zakończenia itp. jest - "msza św." ? No jak to, żeby rozgrzeszyć za te wszytkie wykroczenia :biggrin: Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 No jak to, żeby rozgrzeszyć za te wszytkie wykroczenia :biggrin:Dobrze mówi! Temu Panu wódkę polać! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pozostał tydzień, do imprezy. Dziś miałem przyjemność spotkać grupkę motocyklistów z Nowej Rudy przy kłodzkim McD. Dowiedziałem się ze zbiórka o 12:00 przed Bazyliką. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Trochę daleko, ale chyba warto. A drogo takie poświecenie czy klasycznie "co łaska"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokole_Oko Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dziękuję wszystkim, którzy mimo pogody i innych przeciwności losu pofatygowali się i dojechali do nas. Mam nadzieję, że Wam się podobało i zapraszam na kolejne nasze imprezy. Za ewentualne niedociągnięcia i inne babole przepraszamy, w związku iż to nasza pierwsza tego typu impreza, na przyszłość na pewno będzie jeszcze lepiej :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi