Fumka Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam,nie mogę zdjąć pokrywy z silnika od strony sprzęgła,odkręciłem śruby i zdjąłem kopke i dźwignie zmiany biegów,jest mały luzik około dwócz milimetrów ale coś blokuje.Może ktoś będzie umiał mi pomóc,z góry dziękuje za pomoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Sprawdź czy czasem nie trzeba odkręcić nakrętki sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasutra Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 może wystarczy podważyć dekiel aby suną się z walka od kopi oring może delikatnie blokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi