kornol Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ostatnio jechałem sobie przez miasto, na moim pasie stał passat na awaryjnych, musiałem czekać, aż otworzy sobie bramę i wjedzie na podwórko, bo przeciwny pas był cały czas zajęty. Kiedy wjechał ja ruszyłem dając na koło oczywiście, kiedy opadłem na asfalt usłyszałem syreny, a w lusterku miałem radiowóz na sygnale. Zjechałem do krawędzi jezdni, a oni wyprzedzili mnie i pognali do przodu :D Jakże pełne były moje gacie, gdyż 3 dni wcześniej dostałem 8pkt karnych...najwidoczniej mieli coś ważnieeszego do załatwienia, hehe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Koledzy czekali z flaszką i gnali na bombach żeby się nie zagrzała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi