marcinktm Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witajcie tak jak w temacie mam problem otóż jeszcze przed zima byłem na torze sx-em było błoto i kałuze , wjechałem w kałuze po czym motor zaczał sie dusic i zgasł , a potem ciezko go odpalic.Tak samo jest po myciu motoraco to moze byc za przyczyna kumpel powiedział ze swieca ma przybicie czy to prawdopodobne ?czekam na odpowiedzi .Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak, jest to prawdopodobne. Sprawdź w jakim stanie jest fajka świecy a świecę najlepiej wymień na nową. Poza tym przejrzyj króćce łączące gaźnik z cylindrem i puszką filtra powietrza czy nie są popękane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi