rafałb Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Ja lecę motocyklem jak w prognozach nie będzie wyjątkowo słabej pogody (ulewy, burze) Edytowane 11 Lipca 2013 przez rafałb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Za takie pytania powinien leciec ban z automatu :) Do Brna rzut beretem, silnik nawet nie zdarzy sie dobrze rozgrzac :) Kurde zajarałem się tym wyjazdem, trzeba zbierac kase... Ponawiam pytanie: jak wyglada sytuacja na miejscu z parkingami, campingami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Z doświadczenia znajomych wiem po prostu, że czasami lepiej wybrać się autem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ja lecę motocyklem jak w prognozach nie będzie wyjątkowo słabej pogody (ulewy, burze)Ja rownież na ta chwile lecę sam więc możemy sie zgadzać na wspólny wyjazd, kiedy chcesz ruszyć na ile dni i jak z noclegiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafałb Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 W piatek po 10tej albo w sobotę rano, a nocleg tak jak polecają na polu namiotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta marta Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam,Jeśli ktoś się wybiera na GP do Brna samochodem i ma wolne miejsca to byłoby miło :) Potrzebuje transportu dla dwóch osób, a i kierowcy trochę się zwróci za podróż. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enoel Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 zostaly juz tylko dwa dni to jak leci ktoś na moto w piątek lub sobotę, żeby mozna bylo dołączyć sie do grupy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam,Jeśli ktoś się wybiera na GP do Brna samochodem i ma wolne miejsca to byłoby miło :) Potrzebuje transportu dla dwóch osób, a i kierowcy trochę się zwróci za podróż. :)A kiedy chcecie lecieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta marta Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A kiedy chcecie lecieć?Dzięki, dotarłyśmy. Ale już ponawiam pytanie na przyszły rok. ;) Odezwiemy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi