cycoh Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Hej Mam skuter honda DIO siostry, który ostatnio zaniemógł :) Wymieniany był rok temu cylinder, szlif i nowy tłok japoński.Chodził jak zło, przyśpieszał jak Hayabusa ipt itd. pojechałem do lasu i uderzyłem dolną częścią w korzeń i od tej pory coś jest nie tak. Podejrzewam na 99% coś z układek zasilania paliwa bo jak był zimny to odpalał a jak się rozgrzał to gasł i słabł.czyszczony gaźnik, wymieniona iglica, (była krzywa) odpalał i chodził jak tylko zimny, ( teraz w ogóle nie chodzi już )aha i jak się go przechyli na bok to chodził lepiej. Na co zwrócić uwagę w układzie paliwa, na skuterach nie znam się aż tak idealnie :) Edytowane 12 Grudnia 2012 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pływak w gaźniku mógł się zawiesić od uderzenia. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi