mare36ks Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam Może kogoś zainteresują 2 moje tegoroczne wycieczki, jedna bardziej dookoła Polskihttp://yamahaxj900popolsce1.blogspot.com/ druga skupia sie głównie na mazurachhttp://201208mazury.blogspot.com/ PozdrawiamMare36ks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Piękny kawał Polski zwiedziłeś, aż mi sie przypomina moja wyprawa "śladami Lukoila" :D Co do tanich noclegów - świetnym wyjściem jest schronisko PTSM (jak masz śpiwór). Co prawda, rozwiązanie raczej dla młodziaków (chociaż spotykałem rodziny z dziećmi) bo często nie ma gorącej wody, ale za to można spotkać świetnych ludzi a i tak najczęściej schronisko jest puste - tak zwiedziłem całe Bieszczady dwa lata temu - szedłem piechotką z plecakiem (lepszy w góry niż motocykl :P). Schroniska schludne, czyste, są wszędzie (we Wrocławiu to chyba najlepszy (tani) nocleg, co prawda już przy wylotówce, ale "hostele" w centrum są przeładowne do granic możliwości). Nie mylić z PTTK, tutaj może być gorzej, na pewno drożej. W Ustrzykach Górnych jest świetne centrum rekolekcyjne czy jakoś tak i tam warto się przekimać, bo schronisko (właśnie pttk) jest okropne, tylko knajpa przy nim jest warta odwiedzenia - Kremenaros. Lane piwo za 4zł rządzi. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajzer Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Fajna fotorelacja. Nareszcie wiem jak wygląda piramida w Rapie .Dwa razy tam byłem ale widziałem co innego :rolleyes: Po prostu tubylcy mnie kierowali do sarkofagu w lesie były tam mumie w piwnicy :biggrin: A raz nawet mnie pokierowali do obozu indian niedaleko Rapy ,myśleli że o takie piramidy mi chodzi ( wigwamy ) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Miło wrócić na Mazury w ten zimowy poranek. Czytając relację natychmiast przywoływane są wspomnienia z tamtych dni spędzonych tam... :icon_rolleyes: Fajna wycieczka. Miejsca znane i lubiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 hmmm tez uwielbiam mazury na moto, a moze by tak w przyszlym sezonie zrobic jakas wycieczke w tamte strony w wiekszym gronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajna sprawa. I ja myślę tam pojechać, choć widzę trudności w noclegach samemu, co noc gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 great. cudze chwalicie a swego nie znacie. :buttrock: :lalag: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ominąłeś Polskę wschodnią, która jest piękna i dzika. Nigdzie sie nie znajdzie tych wiosek nad Bugiem. Jest całkiem nie zła trasa przebiegająca wzdłuż granicy. Cisza, spokój, piękne i już zapomniane krajoobrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare36ks Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ominołem ale jeszcze tam zawitam :)A noclegi codzien w innym to nie taki problem, pomijajac to ze nie kazdy wlasciciel agroturystyki/osrodka lubi takich gosci ale zawsze sie cos znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi