Gość Poiter Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Witam,mam do zrobienia sporo zakupów do mojej suzi, od opon, przez gmole, klamki i takie tam. Generalnie słyszałem że najlepszym miejscem ku zakupie wszystkiego sa giełdy, ale nigdy nie byłem. czy ktoś moze coś polecic, kiedy i gdzie sie odbywają? Sa jakieś najlepsze?, główne?Pozdrawiami wesłoych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Widze ze jestes z gdyni ale te zeczy ktore mowisz dostal bys w lodzi na bazarze odbywa sie on 11 stycznia "Hala sportowa" ul.ks. Skorupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Redas ma całkowitą rację. Łódź jest najlepsza, dość tania i dobrze zaopatrzona. Giełdy są też w Warszawie, Poznaniu i Wrocławiu. Terminy ktoś podał (chyba wszystkich na cały 2003 - poszukaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miczps Opublikowano 22 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2002 witam!ja takze polecam ci Lodz! jezde tam co roku na kazdy moto bazar i powiam szczerze ze jak dobrze poszukasz to trafisz wszystko! No ,i oczywiscie jak juz tam bedziesz to sie targuj ze sprzedajacymi! Kwestia jeszcze dnia czy piatek czy sobota, ja polecam sobote i zakupy najlepiej pod koniec gieldy. Wczesniej rozejrzyj sie, upatrz sobie to co chcesz a potem pod koniec idz kup, oni zjada z ceny bo koniec gieldy i beda chcieli pozbyc sie towaru oraz jeszcze cos zarobic! Bylem tez raz w Warszawie ale jakos mnie nie przekonala! terminy bazarow masz w swiecie motocykli zawsze! W roku 2003 pierwszy bazar jest w styczniu, a potem marzec lipiec i wrzesien! Jakbys chcial pogadac to skontaktuj sie na gg bo ja pracuje w gdyni! Nera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi