BarbieDT Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czy któraś z Pań preferująca off - road`owe motocykle nie miałaby na sprzedaż damskiego buzera ?pozdroo Barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Buzera nie mam ale mam na sprzedaż nową o neal magnetic vest rozmiar M- cena i wiecej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Heja, rozmawiałam z Kaśką i ona patrząc na Twoją fotę stwierdziła, że jej buzer będzie na Ciebie stanowczo za duży... Ale spiknij się z nią na pw, może okaże się, że macie bardziej zbliżone wymiary :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 oki już do niej pisze :) Dzięki Piórko za fatygę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Spx - powodzenia :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarbieDT Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dzięki :) Temat nie aktualny :) już dostałam ofertę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi