Magik Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 witam,jakis czas temu na allegro natrafilem na szelki motocyklowe, ktore pelnily rowniez role pasa nerkowego, taki pas nerkowy podpinany zamkiem do spodni + szelki. Nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc, znow cos takiego poszukuje, ale aukcja z allegro mi gdzies uciekla. Moze macie jaies namiary na takie cos? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 chodzi mi o cos takiego:http://www.motorus.pl/odziez/spodnie-motocyklowe/tekstylne/held/held-6199-bip-latz-szelki-do-spodni-na-zamek-blyskawiczny_p_2756.html , z tym ze z zamkiem bardziej uniwersalnym, no i tamte ktore kiedys wyszukalem, byly prawie stowe tansze Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi