Kacper Bareła Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Witam . Mam taki problem , chciałbym do mojej Hondy Rebel 125 włożyć silnik od rebelki 450 . Czy ma to w ogóle sens i jest opłacalne ? Co z instalacją elektryczną oraz mocowaniami , ponieważ nie wiem czy po dopasowaniu mocowań silnik oraz kolanka od wydechu nie będą zbyt blisko koła. Jeżeli ktoś miał z tym styczność proszę informację na ten temat . Z góry dziękuję.Pozdrawiam ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draiks Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Hamulce nie dadzą rady takiej silniejszej bestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav563433 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak już masz zmieniać to tylko na 250, 450 ma inną ramę (nie ma sensu przerabiać, zwłaszcza ,że hamulce będą za słabe itp.) najlepiej kupić cmx450, a nie męczyć małą rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi