slawekmistrz Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 Jak się ustawia się lampę z przodu czy trzeba poluzowąć tę śrubę pod nią czy całą odkręcać ponieważ mam za wysoko ustawioną. :| Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 29 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2004 poluzuj srube (ta od spodu lampy, taką dużą ;) ) , ustaw lampe i dokrec srube. To jest chyba takie banalne, ze nie warto o to pytac na forum, szkoda miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 30 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2004 wiem ale zapytałem ponieważ nie mam w domu takiego klucza i mi się nie chciało pożyczać na darmo :eek2: . Pozdro :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi