heros Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Reina ja będe czekał w Pobiedziskach ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ok :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Będziemy na Orlenie o 12:00 :) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Będziemy na Orlenie o 12:00 :) Czy Ty byłeś dzisiaj w Poznaniu?Kurczę wydawało mi się, że identyczne moto widziałam... Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) Nie załamuj mnie ;)Jeśli tak to będę musiał przemalować :D Nie byłem w Poznaniu. Nadal jestem chory i biorę jakieś speedy żeby stanąć na nogi do soboty. Edytowane 18 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Uwaga uwaga u mnie na moto jest przymocowany granat dotknięcie kufra grozi ekspolzją :laugh: :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Meldujemy bezpieczny powrót. Dzięki za zaje..ste spotkanko ;) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Też właśnie dotarłam do domu :)Kiełbacha z ogniska... mniam :) Rewelacyjny wyjazd. Dzięki, że przyjechaliście :) Reina ja będe czekał w Pobiedziskach ok :) Szkoda, że już po raz kolejny nawaliłeś i nawet nie poinformowałeś a ludzie potem bez sensu czekają !!! Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Też właśnie dotarłam do domu :)Kiełbacha z ogniska... mniam :) Rewelacyjny wyjazd. Dzięki, że przyjechaliście :) Spoko, świetnie się z Wami bawiliśmy - szkoda tylko, że tak krótko ;)Następnym razem trzeba się wybrać na dłuższy wypad, może dwu, trzydniowy :D Szkoda, że już po raz kolejny nawaliłeś i nawet nie poinformowałeś a ludzie potem bez sensu czekają !!! Bez komentarza. Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Spoko, świetnie się z Wami bawiliśmy - szkoda tylko, że tak krótko ;)Następnym razem trzeba się wybrać na dłuższy wypad, może dwu, trzydniowy :D Oj tam, co to 3 dni, od razu tydzień :P Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Oj tam, co to 3 dni, od razu tydzień :P Taka opcja też istnieje ;) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To już chyba w przyszłym roku :)w tym już raczej pogoda nie będzie nas rozpieszczała. Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No to będziemy się ustawiać w przyszłym sezonie ;)Zapraszamy na Motomarzannę do Piły. W tym roku było podobno 500 maszyn (sam nie liczyłem).Simon był to wie, że klimacik był :D Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Chyba pociągiem bym musiała przyjechać :P Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Piękne fotki w kilku miejcach byłem p.s napisz na Pw podam tobie namiary na moje foto galerie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi