Reina_carreteras Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Zapowiada się piękna pogoda, ok 16-20 stopni (w zależności na jakim portalu się pogodę sprawdza :) ). Proponuję mały wypad, pierwotny plan to Skorzęcin. Ja prywatnie mam ochotę na jakąś fajną sesję zdjęciową nad jeziorkiem, na molo, w piasku :) Zbiórka o godzinie 13:00 w Poznaniu (gdzie podam wkrótce).Ktoś miałby ochotę? Edytowane 17 Października 2012 przez Reina_carreteras Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Cześć Reina.Jeśli nie przeszkadzają Ci powolne, duże i ciężkie gabloty to piszemy się na ten wyjazd do "Skoja".Na razie 2 moto ale może jeszcze jakaś maruda się zdecyduje ;) PS. Nie lepiej spotkać się o 12.00?Będziemy jechać z Piły. Edytowane 17 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ok ja będe czekał na trasie do Gniezna w sobote mam wolny czas na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No to sie szykuje dobry wyjazd :) Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Powidz też można zachaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Cześć Reina.Jeśli nie przeszkadzają Ci powolne, duże i ciężkie gabloty to piszemy się na ten wyjazd do "Skoja".Na razie 2 moto ale może jeszcze jakaś maruda się zdecyduje ;) PS. Nie lepiej spotkać się o 12.00?Będziemy jechać z Piły. Absolutnie żadne motocykle mi nie przeszkadzają :)Pewnie, że lepiej się spotkać o 12:00 ale to będę wiedziała jutro czy na 100% się wyrobię także jutro napiszę. Ale mam nadzieję, że 12:00 się uda, zawsze to godzina więcej słońca ;P ok ja będe czekał na trasie do Gniezna w sobote mam wolny czas na bank Tak już myślałam, żeby na chwilę zatrzymać się na jakiejś stacji w Gnieźnie i zgarnąć ewentualnych chętnych. No to sie szykuje dobry wyjazd :) No baaa :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 W sumie jak mamy jechać przez Gniezno to moglibyśmy się tam spotkać ale co tam ;)Zawsze to parę km więcej w d..., siodle znaczy :) A co do sesji zdjęciowej: Tak to będzie wyglądać? :)PS. Wziąć sprzęt foto? Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Hehe nie o takiej sesji myślałam :)Raczej o takiej: http://www.google.pl...a64oGYCw&zoom=1 Ja biorę aparat :) Edytowane 17 Października 2012 przez Reina_carreteras Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) To na znak rozpoznawczy:Jak zobaczysz taki nadjeżdżający czołg to znaczy, że to my ;) Skoro nie mam brać aparatu to będzie bez torby ;) Edytowane 17 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Już gdzieś ten czołg widziałam :)A aparat oczywiście możesz zabrać i zrobić taką sesję, na jaką masz ochotę :biggrin: Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja też bym się pisał ale dołączyłbym dopiero w Gnieźnie. Muszę znać miejsce i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ja też bym się pisał ale dołączyłbym dopiero w Gnieźnie. Muszę znać miejsce i czas. Wszystko dzisiaj będzie :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Ok, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Henelson moja pszczółóka ma tylko 340kg bez zemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 18 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Trasa sobotniego pyrkanie jest poniżej.Zbiórka o godzinie 12:00 stacja Orlen Bałtycka/Hlonda.Wyjazd ok godziny 12:30Gniezno (stacja koło McDonalda) ok 13:30 - tam kilka osób ma czekać więc je zgarniemy :) W Skorzęcinie na plaży ognisko/grill. Nie wiem jak to będzie tam z drewnem więc proponuję aby każdy zabrał ze sobą taki jednorazowy grill, kiełbachę, musztardę i oczywiście jakieś pieczywko no i obiad mamy wręcz królewski :) https://maps.google.pl/maps?saddr=Nieznana+droga&daddr=52.4587,17.890747&hl=pl&ll=52.444292,17.41745&spn=0.491354,1.234589&sll=52.458304,17.891268&sspn=0.001919,0.004823&geocode=FXD5HwMdY-UCAQ%3BFcx0IAMdu_0QAQ&t=h&dirflg=ht&mra=ls&z=10 Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi