montecarlogsm Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 zdjęcia maszyn jakimi sie bawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Ja tam się motocyklami i alkoholem nie bawię ;) Edytowane 16 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja tam się motocyklami i alkoholem nie bawię ;) hehe to życie musi być najzwyczajniej w świecie nudne... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Tak jak pisał z V.T.X takie klimaty już dawno przerabiałem i na już jestem za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Handelson Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) hehe to życie musi być najzwyczajniej w świecie nudne... ;) Karola, nie złapałaś żartu ;)Chodziło mi o to, że się z alkoholem nie pier...lę ;)Tak samo z moto :) Edytowane 17 Października 2012 przez Handelson Cytuj Go ride... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Karola - desant - 0.7 Jonego na głowe i przykryć to piwem a potem ładnie śpiewać - karola co ty na to :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 no rzeczywiście nie brzydkie :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi