v-rod Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Witam wszystkich :) Mam małe pytanko, chyba jeszcze nie padło takie pytanie na forum, dotyczące tego motocykla.Potrzebuję na szybko odczytać kod błędu w motocyklu Harley-Davidson VRSCDX „Night Rod Special”.Świeci „check engine”. Czy zna ktoś jakiś ręczny sposób odczytu tego błędu?Jeśli nie ma domowego sposobu odczytu takowych błędów, to czy może ktoś mógłby poradzić mi jakiś tani interfejs diagnostyczny, który miałby taką możliwość odczytywania tych błędów? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIS Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 W piątek będę na Śląsku- to możemy odczytać. :) Cytuj "Radość z jazdy zaczyna się tam, gdzie kończy się ekonomia.'' Autoryzowany dealer S&S Cycle https://harley-parts.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v-rod Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Juz się wszystko wyjaśniło. :) Wtyczka na pokrywie filtra powietrza, wtyczka która powinna być wetknięta do czujnika temeratury powietrza, poprostu wyskoczyła. Powinna być wyposażona w drucik sprężysty, który ją zabezpiecza przez możliwością wypadnięcia. Niestety drucika było brak, dorobiłem i już wtyczka siedzi w gniazdku czujnika tak jak należy. :) Dzięki za chęć pomocy :) .Masz jakieś urządzenie diagnostyczne? Zdradzisz jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi