Mars"s Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Podczas pobytu w Bieszczadach zdecydowaliśmy się na szybki wypad do Lwowa, który zaowocował powstaniem kolejnego filmiku.Granice, kontrole celne, Ukraina, Lwów, zastygłe w czasie obrazy pól, wsi i miast iście z minionej epoki przepełnione wieloma sentymentami osobistymi i nas Polaków powodują to, dlaczego warto tam się wybrać i poczuć tę niepowtarzalną atmosferę.Jak było... zobaczcie sami! Edytowane 6 Października 2012 przez Mars"s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ciekawy filmik,tylko nie rozumiem po co staliście 3 godz. w tej kolejce na granicy ? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 ciekawy filmik,tylko nie rozumiem po co staliście 3 godz. w tej kolejce na granicy ? :icon_eek: Tego dnia na granicy wszyscy mieli muchy w nosie ponieważ "zupa była za słona", a nawet interwencja u kierownika zmiany nic nie pomogła.Nie staliśmy 3 godziny, kolejka była na 3 godziny, a my krajem po jednej puszce i do przodu.Zyskaliśmy jakieś 2 godziny, a kierowcy puszek byli wyjątkowo uprzejmi!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 fajny film :) to tego troche historii ;) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Szkoda, że mnie z Wami tam nie było, też chodzi mi po głowie taka wyprawa, udało się kamerą uchwycić te specyficzne, wschodnie klimaty. Marsik" s masz talent, inne filmiki też fajne. Może zostaniesz filmowcem i nie bedziemy już musieli ogladać kolejnych gniotów człowieka z farfuru Edytowane 17 Października 2012 przez Raciaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars"s Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Na to żeby zostać filmowcem to trochę za późno, ale cieszy mnie fakt, że komuś podoba się to co robię.Filmiki zacząłem robić niedawno, bo jakieś dwa, trzy lata temu, najpierw ze zdjęć, a teraz już próbuje filmów z filmów i przede wszystkim o tematyce motocyklowej, bo to jest mój konik od przeszło 30 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi