Sebastian Różycki Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam mam taki problem ponieważ chcę sobie kupić motorka jakiegoś mam 3,4 tysiące na motorek.Mam 13lat i mam 145 wzrostu to by był 2 motorek mój więc jaki wybrać mam na oku Derbi GPR oraz Aprilie RS 50 który z tych polecacie albo sami mi zaproponujcie tylko bez skuterów nie lubię za bardzo lub też może być quad jakiś Proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jeśli już z tych dwóch to RS 50 lub pomyśl nad yamahą tzr 50 lub Hondą nsr 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Różycki Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A czy dostane do ziemi jak kupię na przykład Hondę Nsr 50? i czy dam rade utrzymać ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/83132-co-kupic-wybrac/ Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi