Bolek Lolek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam jestem pierwszy raz na tym forum, jeśli napisałem temat nie w tym dziale to przepraszam.Tak jak w temacie ma być to pierwszy w życiu motorower nigdy niczym nie jeździłem i nie znam się na tym.Mam na uwadze motorower romet router 50wsprosze o jakieś porady (motorower ma być nowy bo wiadomo jak to z używkami bywa.)Jeśli ktoś by był z Włocławka to niech mi powie gdzie jest jakiś salon z dobrymi maszynamiDziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tayo Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zabawne :) (motorower ma być nowy bo wiadomo jak to z używkami bywa.) Ja bym ci radził kupić markowego nie chińskiego a jaki model to było multum tematót ja osobiscie polacam ci Honde nsr 50 nawet 23 latek ( tak jak moja ) przegania pod wzgledem awarryjnosci te wszystkie nowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dobrze, że przepraszasz ;) Motocykle -> skutery ;) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 w tych pieniądzach mogę ci sprzedać yamahe aerox, sprzęt nie do zdarcia i na pewno da ci dużo radości z jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja bym ci radził kupić coś na skrzyni manualnej wiesz;d? lepiej kupić używanego japońca niż nówke chińską i co dalej z częściami? wszystkie śruby inne w tych gównach do niczego się to nie nadaje... kupij używke jeśli chcesz powozić się tak po ulicy swojego miasta to jakąś: Aprilie RS,yamahe TZR,Honde Nsr;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 gilere dna ;d lub to co kolega wyżej pisze ;d Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro000 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 simsona Sende Yamahe dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi