honrob Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witam,zakupiłem to, to cudo kilka dni temu. motorek działa bez zastrzeżeń i doskonale radzi sobie podczas wypadów na rybki.chciałem powymieniać w nim oleje, filtry, co trzeba, tak by posłóżył jeszcze kilka sezonów. nigdzie jednak nie znalazłemwskazówek, jaki olej, jaki filtr, gdzie ten olej ile go i w ogóle.. może ktoś z Was już to przerabiał... z góry dziękuję.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruenzo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 zapraszam na:www.klub-chinskich-motocykli.pl/forum/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honrob Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 właśnie... to, to.. jest koreańskie. nic tam nie ma o daelim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 olej w silniku zalej normalnego castrolla 10w-40 w takim motorku pewnie się często tego nie zmienia i dużo nie wchodzi więc możesz wydać ciut więcej na olej niż w zwykłym cpnie;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruenzo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a to sory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honrob Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mamy olej, 10w40, w sprzęgle jest ten sam olej, o ile w ogóle? widziałem na allegro filtr oleju do tego oto.. jest nieproporcjonalnie wielki... gdzie to wetknąć. znalazłem instrukcję tego motocykla, pdf. pomyślałem, jestem w domu. przetłumaczyłem. a tu..czarna...dziura. piszą w niej jak wygląda motocykl, kierownica, fotel, manetka...szkoda czasu. ale gdzie, ile , jaki... ani słowa.pogmyram w sieci, jak co znajdę, napiszę...dla przyszłych pokoleń. pomoc oczewiście mile widziana. dziękuję. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Lichota Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 popacz na necie nad serwisówką chociaż wątpie by do tego motocykla gdzieś była ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honrob Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 cóż, to właśnie ta serwisówka, z której nic nie wynika.mam na dysku jakby był kto chętny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi