dawka005 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 siema, mam pytanie mam chinskiego choppera i jak go podniesc?? czyli jakie dac wieksze amory od czego? i gdy jest zimny to ciezko pali co to moze byc>>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Większe amory? Osobiście nie wiem od czego ... Szukaj po innych większych chinolach, albo po prostu daj mu przedłużkę amora, tam masz różne wysokości. Ale jak już jest na Cb za mały, to kup sobie coś większego, byle nie chiński :biggrin: Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka005 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 i gdy jest zimny to ciezko pali co to moze byc>>?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Hmm, może sprawdź najpierw akumulator, potem gaźnik, być może jest zapaprany. Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka005 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ale jak gopodniesc wyzej bo moge go tylko troche podniesc ale zeby dac wyssze amory to aztak nie moge a widzialem jak ktos mial bardzo wysoko tyl podniesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka005 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi