qraz Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Dzwonił właśnie do mnie mechanik. Motocykl odzyskał siły jutro mam go odebrac więc zobaczymy, podobno jest "niebo teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 baba tez bym wskazal na exup, ale obrotomierz powinien wskazac ten blad Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qraz Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 baba tez bym wskazal na exup, ale obrotomierz powinien wskazac ten bladAle problemy z exupem to chyba nierówna praca silnika i totalnie złe ciągnięcie od dołu a nawet wibracje a u mnie takich rzeczy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 nie pamiętam, ale w R1 błąd jest dopiero jak się wymontuje silniczek, częstą praktyką jest wyjęcie zaworu z układu i odczepienie linek, a silnik sie kręci sam sobie. Nierówna praca? Wibracje? Nie ma to związku z działaniem EXUPu, dwa razy wymontowywałem EXUP z R1 gaźnikowej i daje to mniej więcej takie efekty o jakich piszesz, na ile cię zrozumiałem. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qraz Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 nie pamiętam, ale w R1 błąd jest dopiero jak się wymontuje silniczek, częstą praktyką jest wyjęcie zaworu z układu i odczepienie linek, a silnik sie kręci sam sobie. Nierówna praca? Wibracje? Nie ma to związku z działaniem EXUPu, dwa razy wymontowywałem EXUP z R1 gaźnikowej i daje to mniej więcej takie efekty o jakich piszesz, na ile cię zrozumiałem.Mozliwe. Jutro pojade do mechanika i dowiem się co tam jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi