Nitol Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam. Z bólem serca muszę sprzedać moją ukochaną Hankę. Honda pochodzi z Niemiec (posiadam niemieckie dokumenty) - jest bezwypadkowa i wyjątkowo zadbana. Kolor jedyny słuszny ;-) czyli czarny. Przejeździłem nią 1,5 sezonu. Nigdy mnie nie zawiodła. Przebieg obecny to 33,500 km. Motocykl w ciągłym użytku. Posiadam do niej 3 oryginalne kluczyki do stacyjki i dwa do blokady kierownicy. Wyposażona dodatkowo w: -gmol produkcji kolegi Sępioła,-spacerówki,-daszek lampy przedniej,-białe kierunkowskazy,-gniazdo zapalniczki przy kierownicy,-oparcie pasażera wraz z bagażnikiem RoadStyler,-sakwy skórzane SAKO idealnie zgrywające się z profilem tylnego błotnika-robione na zamówienie stelaże z podporami.-Dodatkowo posiada podwyższone risery robione na zamówienie poprawiające wygodę jazdy (bardziej wyprostowana sylwetka) oryginalne oczywiście dodaję gratis. Sam koszt dodatków to około 1500 zł. Wydech oryginalny. Motocykl bez wgniotek i otarć. Oryginalny lakier na całym motocyklu. Napęd i opony w stanie dobrym. Przed sezonem zrobiony pełen serwis - olej, płyn chłodzący i hamulcowy, wymieniony przewód hamulcowy na przewód w stalowym oplocie, filtr powietrza i paliwa. Wymienione również zostały świece. Motocykl przeszedł regulację zaworów i gaźnika. Motocykl do jazdy bez wkładu finansowego. Cena do bardzo małej negocjacji. Motocykl posiada aktualny przegląd i ubezpieczenie! Motocykl można obejrzeć w Warszawie po wcześniejszym kontakcie telefonicznym. W razie pytań Paweł 692-661-777.Więcej fotek https://picasaweb.google.com/enitoll/HONDASHADOWACE?authuser=0&feat=directlink - cena to 13200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitol Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi