Skocz do zawartości

Suzuki Bandit 1200 B12 I Gen - Prawopodobnie Jedyne Takie W Polsce ! Wrocław

RockDriver
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Krótko i na temat. Przymierzam się do sprzedaży mojego motocykla. Posiadam go od maja tego roku. Sprowadzony z Północnej Irlandi . Jestem trzecim Właścicielem (formalnie) , praktycznie drugim . Pierwszym właścicielem był pan po 50'tce , zresztą drugim też. Motocykl został zakupiony od kolekcjonera, dlatego przebieg motocykla jest symboliczny ( jeżli ktoś chce dywagować na temat autentycznośći przebiegu zapraszam na oględziny wszystkich magów , szamanów i znachorów) Motocykl technicznie jest w stanie niemal idealnym .

Motocykl : Suzuki Bandit 1200N

Rocznik : 1998

Przebieg : około 8 tys mil

Wyposażenie dodatkowe :

- akcesoryjne wypełnienie tylnego nadkola

- przednie kierunkowskazy LED

- tylna lampa LED z zintegrowanymi kierunkowskazami

- złota kierownica rental

- przód i tył przewody w stalowym oplocie

- podwójny wydech Beowulf

- napęd złoty DID w stanie bardzo dobrym

- oryginalny drugi kluczyk nigdy nie używany

W motocyklu wymieniłem olej , filtr oleju, filtr powietrza, świece . Przednia oponoa Pilot Road 3 2ct - praktycznie nowa, tylna - pirelli dragon - chwile jeszcze pojezdzi. Nie mam ciśnienia sprzedaży , ale jeżeli komuś z szanownych forumowiczów ta piękna N'ka wpadnie w oko to się dogadamy Zdjęcia załączam tak jak go przywiozłem , nic sie nie zmieniło - poza przednią oponą ( z tego co widać gołym okiem:)

Motocykl nie miał nigdy żadnego wypadku , jedynie jakaś mała przewrotka (są drobne ślady na deklu) . Wszystkie plastiki są oznaczone tymi samymi numerami. Pod siedzeniem jest orginalny Manual + kompletny zestaw kluczy.

Cena 9tys zł . ( nie ryczeć że dużo i że tyle nie dostane:)) Zainteresowanych moją oferta zapraszam do kontaktu telefonicznego i na oględziny. Narazie nie wystawiam go na żadne alledrogo Pozdrawiam Adam 691 878 585 lub [email protected]

P.S przepraszam , że tylko jedno zdjęcie - uznajmy je jako poglądowe , dal zainteresowanej osoby , szczegółowe zdjęcia w dużo lepszej jakości.

post-31276-0-69331600-1347875315_thumb.jpg