<EnDriU> Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Siema , nie dawno mój kolega kupił sobie Junaka 901 . Motorek jest już dotarty bo ma na liczniku 720km ale mniejsza z tym , chciał bym wiedzieć gdzie są blokady i jak w 100% rozblokowac ten motor . Dzięki z góry :D PS: to 50cc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msgcrew Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nie wiem jak jest na 100% w Junakach...ale przede wszystkim szukałbym blokady na module, do tego może dysza gaźnika jest mniejsza niż powinna lub zwężka w tłumiku. To tylko propozycje. Jak wspominałem nie wiem nic o J901 poza tym, że ma silnik typu 139FMB (leżący cylek). Niech zerknie pod tey kątem co wspomniałem...najwyżej będziemy kombinowali dalej.Pooozdro i LWG!P.S. Do ilu mu kręci obrotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
< EnDriU > Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wiesz co , yyyy jemu nie działają liczniki ;/ tak że nie wiem na jakie obroty wchodzi ale jak jechałem za nim to u mnie na liczniku było 65 ( jechali we dwóch ) .Ok popatrzymy na te blokady i powiem co i jak . Dzięki LwG ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi