pepe123 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam wszystkich . Kupiłem kilka dni temu mój pierwszy motocykl,jest to cagiva raptor 125 z 2007r SILNIK DWUSUWOWY.Niestety po kilku przejażdzkach zatarł sie tłok,pękł też cylinder.Mój problem polega na tym ,iż mam dostęp tylko do częścipasujących do cagiva mito( cały zestaw tłok i cylinder),w związku z tym ,czy kto może mi podpowiedziec czy te dwa silniki sa identyczne,czy moge kupic ten zestaw (link poniżej) http://www.ebay.co.uk/itm/Cagiva-Mito-All-New-Barrel-Piston-Kit-by-Mitaka-/300547824590?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item45fa0bdbce dziekuje za odpowiedz pozdrawam moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Silniki w raptorku oraz mito są te same a cylindry kpl znajdziesz też na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi