ontoja Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam, Mam problem z moim pierwszym moto. Mało się znam, więc chciałbym zasięgnąć rad u osób bardziej doświadczonych. Kupiłem Yamaha TDM 850 rocznik 1992. Byłem na przeglądzie i powiedzieli mi, że anglik, bo ma reflektory ustawione na ruch lewostronny. Problem jest taki, że kupiony został we Włoszech (z salonu jako nowy) i jeżdżony tylko tam. Obawiam się, że po jakim problemie z reflektorami zostały one niefortunnie wymienione na angielskie. Pytanie moje do posiadaczy tegoż motocykla lub osób, które się na tym znają: Czy istnieje w tym modelu jakakolwiek regulacja reflektorów tak aby przystosować je do ruchu prawostronnego? Bo jeśli nie to zostaje mi chyba tylko wymiana reflektorów co raczej wiąże się ze sporym kosztem. Proszę o wyrozumiałość, ponieważ póki co nie miałem nawet czasu zaglądnąć jak to wygląda i nie wiem do końca jak do tego się zabrać. Pozdrawiam,Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi