michalil Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam. Zajmuje się profesjonalnym malowaniem aerografem .W 2012 roku zająłem 2 miejsce w ogólnopolskim konkursie aerografi . Wykonywane przezemnie prace są bardzo szczegółowe i wyrażne. Na zdjęciach nie oddają w pełni swojego uroku . Gdy patrzy się na nie na ,,żywo' to ma się wrażenie trójwymiarowości. Jest to naprawde bardzo zaawansowana technika. Stosuje zarówno wyraziste jak i przygasłe kolory. Wszystkie prace pokrywam lakierem bezbarwnym i poleruje na wysoki połysk.Malować można praktycznie na wszystkim . Kaski , baki błotniki , koszulki i skóry. Cena malowania kasku to tylko ok 300 zł !!!Maluje najlepszym sprzętem i używam w pełni profesjonalnych materiałów OPOLE. Tel 798-77-44-28mail ;[email protected] Wszystkie prace są mojego autorstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zx600A Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Zacne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Podoba mi się motyw z obcym Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ciekawa sztuka! Mam kumpla na śląsku co się tym zajmuje.Maluje wszystko od paznokci przez meble,baseny do tirów.To jest naprawdę sztuka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrobelek32 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Bardzo ładne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 no no kozackie ^^ :biggrin: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalil Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zapraszam na wolne terminy.w sierpniu promocje. www.aerografopole.weebly.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi