ADVZ.pl Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam szanowne grono, Jako, iż zakończyłem studia a praca księgowego mnie nie pasjonuje postanowiłem zrobić coś dla siebie i rozpoczynam działalność opisowo-podróżniczą. Aktualnie jest biednie, ale strona ruszyła dopiero co więc szału się nie ma co spodziewać. Inna sprawa, że nie pojeździłem w tym roku za dużo... ale się rozkręcam. Przynajmniej mam mobilizację żeby robić dużo zdjęć ;) Plany mam ambitne, gorzej z czasem- zobaczymy co z tego wyjdzie...Zapraszam do kontaktu też tych, którzy mieliby ochotę coś popisać lub podzielić się fotorelacją. Zapraszam do zapoznania się z najnowszą relacją z wycieczki:http://www.advz.pl/p...awa-mazowiecka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satriael Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nom, git całkiem ładny projekt z tego może być. Cytuj 2008r- Chorwacja 3900km / 2011r- Bułgaria 4500km2012r- Alpy i Wenecja 3200km / 2013r- Istria 2600km2014r- Albania 5000km / 2015r- Montenegro 3500km2016r- Rumunia 3000km http://www.motoholik.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADVZ.pl Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 a tu relacja z dzisiaj: http://www.advz.pl/podr%C3%B3%C5%BCe/jednodniowe/warszawa-ciechan%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 To podobieństwo nazwy ze znanym od lat forum advrider.pl to przypadkowa zbieżność czy celowy plagiat??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADVZ.pl Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) adv z wiadomego powodu- jako, że wszystkie podróżnicze strony motocyklowe tak się zwą a Z to od pierwszej litery nicka;)advrider nie znam, ja bardziej podróżuję po zagranicznych stronach Edytowane 3 Września 2012 przez ADVZ.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 no to zajrzyj na advrider.pl oraz advrider.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To podobieństwo nazwy ze znanym od lat forum advrider.pl to przypadkowa zbieżność czy celowy plagiat?? :)...hehe...a czy advrider.pl to przypadkowa zbieżność czy celowy plagiat advrider.com??? :D :D :D...żeś dojebał :D pozdr,w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaG_1975 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Tam akurat zbieżność nie jest przypadkowa. Ale w sumie masz rację, każdy czyta co mu pasuje...:) Ja wolę ogólnodostępne forum, gdzie lekko licząc setka ludzi wymienia się relacjami ze swoich wyjazdów niż "indywidualne" stronki poszczególnych motocyklistów, ale pewnie znajdą się wielbiciele takowych.Kluczem do sukcesu jest odpowiedź na pytanie - czym się ta strona będzie odróżniać od dziesiątek stron o podróżach motocyklowych wiszących już w sieci, które z regułu są wszytkie podobne: ot jakieś relacje autora i znajomych, jakieś porady "dla tych co pierwszy raz" i "jak się spakować" i takie tam bla bla bla... A i tak wiadomo, że najciekawsze (i przede wszystkim najliczniejsze) relacje są na forach ADV i AT...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi