Krzysiek Lichota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam, jak w temacie jaki olej doradzalibyście wlać do hondy crf450R, pamiętając że ma dwa wlewy(osobno do skrzyni biegów) w serwisówce pisze że wymagany olej 10w-40 jakiej firmy byście doradzali;) normalnie leje castrolla ale jestem otwarty na propozycje.! Pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ja ci polecam Ipone Katana, u siebie wcześnej lałem castrola, po przesiadce na ipona silnik wyraźnie zcichł i przestało wywalać olej odmą jak to było przy castrolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssass Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 potwierdzam 'Ipone' to chyba aktualnie najlepszy olej do crossa :) kiedyś lałem różne mobile i castrole oczywiście 10w-40 to podstawa ale jest różnica w IPONe. wysokich lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi