pepekvt Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam, szukałem i szukałem aż w końcu znalazłem :) Thunderace 1000 z 99'Aktualnie w nie cały tydzień 550km zrobione, sprzęt zdecydowanie świetny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkad Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gratulacje, sam o takim myślałem, chociaż wybór padł na coś ze stajni Kawsaki. LwG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamal068 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Hmmm fajny, duży i ładny ... :) A jak z wygodą w czasie jazdy na większy dystans ? Cytuj _______________________________Wszyscy mają prawo do szczęścia, ale nie wszyscy mają szczęście do prawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 piękny... długo szukałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Świetna, gratuluje zakupu. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Gratuluje :flesje: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Kotek mmmiodzio :cool: Jeszcze 1000 - ile szukałeś zanim trafiłeś na ten egzemplarz ? To jest oryginalne malowanie z tymi czarnymi plastikami itd ? Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepekvt Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 tak oryginalne, no dosyć tak, szczerze jak kiedyś czytałem forum i widziałem tyle "min" myślałem, wtf ? to nie możliwe A jednak, same gmioty, albo właściciel nie zna historii motocykla albo kręci, moto krzywe, poklejone. Ten na szczęście ma pełną dokumentację, kupiony od Pana władzy także, wydaję się ok. Wygoda ok, w pierwszym dniu zrobiłem 200km i zdecydowanie wygodny sprzęt:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi