_Conny_ Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na pewno się odbędzie, bo różne plany na wspólne spotkania w sezonie wczoraj wymyśliłyśmy :)Oficjalnie stwierdzam, że było zaj****cie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 z facetami byłoby zaje...ściej :P Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 bylo tak zajebiscie, że 'zajebisciej' juz nie trzeba.. Conny - nastepnym razem zgadamy sie na priv, a tu sie rzuci tylko termin i do dziewczyn bedziemy pisac bezposrednio, tak bedzie bezpieczniej ;)a sezon sie zapowiada calkiem calkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłusownik Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Heh, jakby co to do mnie też proszę pisać, zmienie płeć na te kilka godzin jesli będzie trzeba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Kłusownik ... http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/archive/0/0d/20090607101218!Ja_pierdole.jpg Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Heh, jakby co to do mnie też proszę pisać, zmienie płeć na te kilka godzin jesli będzie trzeba;) Kłusownik 3mamy Cie za słowo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Widzę, że babskie spotkania cieszą się większym zainteresowaniem facetów niż kobiet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Widzę, że babskie spotkania cieszą się większym zainteresowaniem facetów niż kobiet :) Dziwisz sie?Laska na motocyklu to seksowne połączenie, a tego w naszym kraju nadal brakuje. ps. i nie mam na mysli braku seksownych połączeń, a lasek na motocyklach :P Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 kolega post wyżej prawdę gada :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Marta25 - następnym razem chcemy Cię widzieć! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Marta25 - następnym razem chcemy Cię widzieć! ;) Obiecuje ze napewno sie zamelduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 WYmieniłam już tylną oponkę wracam na szosę ze zdwojoną siłą ;p chwilowo kręcę się potrasce WŁoszakowice - Sława, ale czas zajechać do Leszna . Conny co tak cicho? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 WYmieniłam już tylną oponkę wracam na szosę ze zdwojoną siłą ;p chwilowo kręcę się potrasce WŁoszakowice - Sława, ale czas zajechać do Leszna . Conny co tak cicho? ;p Długo by opowiadać - z mojej strony jakaś awaria konta (nie mogłam niczego wpisywać), ale udało się utworzyć nowe łącząc je ze starym :) Dzięki uprzejmości administratorów FM! :) Mówisz, że masz nową gumę - teraz ja muszę wymienić, ale chyba dopiero na przyszły sezon. Wykończyłam swoje opony jeżdżąc po Bałkanach - ale było warto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stellaDODO Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To co dziewczyny z Leszna i okolic spotkanko w sobote albo niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Zyje jeszcze tutaj ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi