mirwix Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Któraś nawija chopperem lub cruiserem?? Poodbno powstał w Lesznie klub.Znalazłem stronkę: www.motolegion.leszno.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja również czekam na termin :) jakiś piatek/ sobota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dziewczyny, proponuję spotkanie w Fabryce Cukierków w środę 27.03, ponieważ większość może mieć inne plany na piątek, a środa jest neutralna :)W środy jest akurat darmowa salsa, więc jak któraś będzie chciała potańczyć to można się za darmo nauczyć, czekam na odzew! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Do salsy obowiązuje jakiś konkretny strój??.. :)Ja się pisze na spotkanie. Tak dawno już miałyśmy się zgadać, że już mi bez różnicy przy czym :D Ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Postaram sie tez przybyc, choc teraz akurat mam sporo pracy przed swietami, ale mysle ze jakos dam rade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ah no tak, przez ten snieg zapomnialam, ze to juz swieta w tym tygodniu :Pstroj dowolny, zadnych wymogów ;)moze umowmy sie na 20.30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Julak nie ty jedna pewnie zapomnialas, bo to co jest na dworze to mozna przyrownac do Swiat Bozego Narodzenia ;) Co prawda nastroju na te Świeta jakos nie mam :/ ale na piwko jak najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 moze umowmy sie na 20.30 ? Mi pasuje. No to widzimy się w środę!W końcu wypali to nasze babskie spotkanie - myślałam, że się nie doczekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 to super! :D nie moge sie doczekac, do zobaczenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Razem ze StelląDODO postanowiłyśmy przenieść wątek zrodzony na Forumowych Amazonkach i stworzyć temat ułatwiający dziewczynom z Leszna i okolic wspólne ustawki na polatanie, piwko itp. Jeśli więc Dziewczyny (no dobra, Panowie też mogą być :P ) chcecie się spotkać to przynajmniej my dwie jesteśmy otwarte na propozycje :) Conny :crossy: Nie wiem na ile jeszcze tu zaglądacie i nie wiem na ile chciecie jeździć tylko w gronie amazonek - w każdym razie w sezonie, w kazdy czwartek spotykamy sie na Nowym Rynku, przez PUBem Mamut o godzinie 17.00 i w zależności od pogody robimy małe wycieczki po okolicy.Zaprasza Leszczyńskie Bractwo Motocyklowe http://www.lbm-leszno.pl/ Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2013 przez cita Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie wiem na ile jeszcze tu zaglądacie i nie wiem na ile chciecie jeździć tylko w gronie amazonek - w każdym razie w sezonie, w kazdy czwartek spotykamy sie na Nowym Rynku, przez PUBem Mamut o godzinie 17.00 i w zależności od pogody robimy małe wycieczki po okolicy.Miło Cię poznać i pozwolę sobie w imieniu wszystkich podziękować za informację. Ja osobiście nie wiedziałam o tym, więc mogę tylko powiedzieć, ze podoba mi się ten pomysł i możecie się mnie spodziewać :) A od dziewczyn mam do zaproponowania, żebyś w środę wpadła do Fabryki Cukierków na takie nasze spotkanie przy piwie. Będziemy mogły pogadać sobie :)Pozdrawiam(y)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) No tylko zaszło małe nieporozumienie :)Ja jestem ON nie ONA :-) ale jak Wam to nie przeszkadza to oczywiście moge na spotkaniu sie pojawić ... zwłaszcza w miejscu o takiej nazwie :D Tym mnie mniej - zapraszam wszystkich chętnych do czawartkowych spotkań.ps. póki pogoda nie specjalnie sprzyja z czwartkami bywa róznie i zwykle kończy sie na piweczku, jak już sie ktoś pojawi. Gdy w sezonie jest cieplej to nie ma "pustych czwartków" :) Edytowane 26 Marca 2013 przez cita Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wybacz pomyłkę :blush: - na tym subforum spotykają się głównie dziewczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wybaczam :P ps. i już sobie idę co bym sie nie zdążył narazić. ps2. na stronie bractwa, które podałem jest też forum - na spotkaniach czwartkowych i na forum również znajdziesz amazonki... możesz oblukać temat... a jakby trzeba bylo ochrony w czekoladowym świecie - daj znać ;-) Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Niestety nie moglam dzisiaj dotrzec na spotkanie :( szkoda, bo chcialam sie w końcu z Wami spotkac, no ale mam nadzieje ze jeszcze nie jedno spotkanie sie odbedzie? :) pozdrawiam i zycze Wam Zdrowych Spokojnych Świąt Wielkanocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi