stellaDODO Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zbiórka Leszno od 12.00 do 13.00 SALON KAWASAKI LESZNO ( OBOK RONDA GRONOWO , PRZY KFC LOTOS ) WJAZD MOTOCYKLA NA OSiR SŁAWA 50 ZŁ . KTO SIĘ WYBIERA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja nie ale jak co zapraszam o 15 na mc na obsatwe ślubna :) Biała rsv prosze sie zgłaszać do 15.25 oczekuje Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Joey znowu pomieszałeś daty :). ja pierwotnie chciałem jechać ale mam inną imprezę więc nie a szkoda.... byłem na pierwszych 'piekarzach' i od tego czasu się nie udało dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zbiórka Leszno od 12.00 do 13.00 SALON KAWASAKI LESZNO ( OBOK RONDA GRONOWO , PRZY KFC LOTOS )WJAZD MOTOCYKLA NA OSiR SŁAWA 50 ZŁ . KTO SIĘ WYBIERA ? No to ktoś się dziś wybiera na zlot, czy pogoda Was odstrasza? Nie jest źle, nie pada (jeszcze) :)Stella - Wy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi