Brzoza Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dzieks za miłe słowa;) Ukraińska, z Charkowahttp://www.youtube.com/watch?v=pJM_L9Fbu6g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Brzoza, wpędziłeś mnie w miły nastrój tym klipem... W sobotę leciałem z innymi na Rajdzie w ciemno, który robili Explorersi z Krajenki. Finisz był w Sławianowie, gdzie wspólnie z rajdowiczmai świętowały maluchy w swojej szkole. Oczywiście grała jakaś kapela, coś własnego i jakieś obce numery. Ale wszystko leciało przez piece tak potężne, że mury drżały! A muzyki w tym za grosz...Nie wiem, może ja tylko tak mam ze słuchem, że najlepiej odbieram kawałki operujące na wrażliwości, a nie rujnujące uszy hałasem udającym muzykę i śpiewakami bez talentu, choć z ambicjami. Chętnie dożyję takiej imprezy z motorami w tle, gdzie ktoś naprawdę zaśpiewa i zabrzmi normalna gitara. O takich klimatach zlotowych marzę, żeby pokiwać się w rytm podawany przez kogoś normalnego. Żebym nie musiał uciekać wypędzany kilowatami nieznośnego hałasu. Skąd to dziwaczne zapotrzebowanie na dziury w uszach? Nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Chętnie dożyję takiej imprezy z motorami w tle, gdzie ktoś naprawdę zaśpiewa i zabrzmi normalna gitara. O takich klimatach zlotowych marzę, ... Wystarczy przy ognisku dać Włuczykijowi ( Bakczemu ) gitarę .......Sprawdzone :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Brzoza, wpędziłeś mnie w miły nastrój tym klipem... no kapela była zacna. Polecam zakup ich płyt (2-ch) u źródła czyli na Ukrainie. Koszt jakieś 10zł/szt. Chętnie dożyję takiej imprezy z motorami w tle, gdzie ktoś naprawdę zaśpiewa i zabrzmi normalna gitara. O takich klimatach zlotowych marzę, żeby pokiwać się w rytm podawany przez kogoś normalnego. Żebym nie musiał uciekać wypędzany kilowatami nieznośnego hałasu. Skąd to dziwaczne zapotrzebowanie na dziury w uszach? Nie wiem... Skoro to temat o punkowym, to pewnie też do mnie pytanie? W odróżnieniu od "hałasu" punkrock to (zazwyczaj) przekaz zawierający bunt przeciwko zakłamaniu, nierówności, zepsuciu, nienawiści itp. A jeżeli lubisz gitarę, to zorganizuj zlot motocyklowy poezji śpiwewanej, zaproś Wolną Grupę Bukowina, Orkiestrę Św. Mikołaja, SDM.... chętnie przyjadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 parę nowych, analogowych fotek ze zlotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi